Post by miteetadako on Feb 3, 2022 4:07:37 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda veliko ključev ▞▞▞
▞▞▞ Mobile Legends: Bang Bang 2022 version ▞▞▞
Poskušal sem ga igrati, vendar sem zamrznil pri povezovanju in potem sem kaznovan kot afk, ko se nikoli nisem povezal. Imam video, ki dokazuje, da igra zamrzne in neha nalagati zemljevid.
ML je odlična igra, zato sem jo ocenil s 5 zvezdicami, čeprav sem imel veliko težav z nalagalnim zaslonom, pa tudi s težavami pri povezovanju ujemanja in strupeno skupnostjo, a kljub temu je odlična igra, vsekakor bi jo morali poskusiti z grafiko, so popolnoma osupljivi, to je vse,
Uživam, medtem ko igram to igro..vendar je veliko napak.kot je hrošča, visi med igranjem.in tudi zaostajanje..hkrati napačno ujemanje...zato prosim razvijalca, naj popravi vse težave..začnem igral to igro v sezoni 11, vendar do zdaj ni izboljšav....MLBB vedno naredi novo preobleko in nato proda igralcu.zaradi svoje kože dosežeš veliko denarja..in mislim, da je to pomembno zate.toda upoštevanje za igralca ni nič...
Po mojem mnenju so to zelo dobre igre v 5v5 na celem svetu!!.Ampak upam, da bom naredil še nekaj stvari za telefon, da bo ta igra boljša
Matchmaking je dober, zaslon in teksture so dobri. Občutek igre je dober. Toda glede na trenutno konkurenco je treba izboljšati. Prav tako menim, da razvijalci ne poslušajo glasu skupnosti, še posebej zaradi trenutne spletne razprave. Upajmo, da bodo to preučili in dali igralcem povpraševanje, ki si ga vsi želijo
Prosimo, preverite svojo igro. Vse, kar je bilo potrebno, sem že naredil in glede na preverjanje, ali moj telefon lahko sprejme to igro. Toda vedno znova moje igre Magic Chess vedno znova zaostajajo in zamrznejo. Tega ne doživljam v drugih načinih, kot so Brawl, Classic in Rank. Vljudno popravite to. Hvala vam.
Beuh
Lepa igra! To igro vedno igram, ko mi je dolgčas, toda razlog, zakaj jo ocenim s 3 zvezdicami, ker 1. Pri obvestilu o ubijanju je napaka zakasnitve 2. Ko igram občasno, zaostaja 3. Moji soigralci so troli in so vedno afk
Vaša igra ima veliko težav. 1: Ljudje ubijajo s krajo - jaz povzročim 99 % škode, vendar je moj sotekmovalec, ki je škodo naredil samo enkrat, ubil. 2. Povezava - vsakič, ko grem v situacijo 1 proti 1 ali celo v skupinski boj, se moj ping poveča na 20 ms do 500 ms. 3. Matchmaking - Soigralci, ki jih vedno dobim, so neumni, mislim, da prvič igram in igram z visokim pingom, neumni soigralci pa me vodijo v niz porazov. Prosimo, popravite svojo igro, da je zabavna, vendar ima veliko težav
Če želite hiter tempo, arkadno vrsto, moba, preizkusite to igro. Lahko je zelo zabavno. Ima elemente, ki se plačajo za zmago, kot so preobleke, ki dajejo ogromno atributov in emblemi, zato jih ne pozabite.
Izkusil sem zamik in zamudo pri igri. Tudi jaz imam dobro povezavo. Upam, da boš to popravil. Potem so nekateri igralci tako šibki, da je nekaj ustrahovalcev. Igra ni poštena, saj so nekateri igralci, ki imajo nizko raven spretnosti, ki se jim lahko pridružiš. Zato je to razlog za poraz igre, upam, da jo boste popravili..
Ta igra je res dobra, vendar je težava, ko igrate, zamik, čeprav je vaš signal dober in da razlog, zakaj dajem 3 zvezdice upanje, da ga popravimo, ni zame, ampak za vse ljudi, ki uporabljajo to igro
No, seveda, kot običajno je mnogim ljudem res všeč ta igra. Toda ta prekleto nova posodobitev je res zanič samo zaradi težave z nalaganjem, imam dober WiFi, vendar se ne registrira v MLBB, zato sem jo moral znova namestiti, *vzdih *
Sistem poročanja je pokvarjen. Popolnoma brez pregleda in poln strupenih igralcev. Igralci so lahko strupeni, kakor koli želijo. Želite iti afk večino tekme in se nato vrniti? Seveda, brez kazni. Želite hraniti namerno, vendar naredite najmanjšo škodo, da boste lahko dobili pomoč? Seveda, brez kazni! Želite izbrati junaka, ki ga želite, brez premisleka o skupinskem boju in se ne želite prilagoditi? Seveda! Brez kazni! Tudi vaša cenzura klepeta je popolnoma neuporabna. Zvišajte starost za soglasje za igranje igre.
Zellooooo fajna igra probejte jo pls
Tako se zdi, da bo ta igra razpadla. Ko sem začel to igro, sem rekel, da bom nekega dne v mitski Glory, izgleda, da tega ne zmorem. Fant, bi moral vedeti, kaj počneš samo zato, ker je bila "Estesova koža" pripravljena vzeti, da ta aplikacija umre? Oh, daj no, ampak želim si Estes skin, vendar še vedno želim igrati to aplikacijo, zato dajem montoonu 5 zvezdic.. in tukaj imam veliko prijatelja in di ko na sila makakausap pagpinagpatuloy niyo pa ginagawa niyo kayo Rin samo spomni y 'vse. 🙂🙃
To igro igram že več kot 2 leti. Ustvarjanje tekem Solo Rank je tako grozno, da dobesedno dobiš soigralce, ki so komaj odigrali več kot 150 tekem v epu, medtem ko sem jaz odigral več kot 1000 tekem. Prosimo, da bo tekma malo poštena, da ljudem, ki so igrali več kot 500 tekem, ni treba igrati z ljudmi, ki so igrali manj kot 500 tekem.
Najboljša moba za mobilne naprave.... Toda igra postaja iz dneva v dan težja... Optimizacija je zelo potrebna.. Še vedno mi je všeč igranje...
V času, ko potem, ko izberete junake in greste v boj, je še vedno del nalaganja, kjer je v odstotkih do 100, moj pa je samo do 50 in se bo spet vrnil v nalaganje. To je razlog, da ne morem igrati neposredno in mi celo dodeliti kazen za AFK
Tudi če sem v 4g, igra še vedno rdeči ping, kar povzroča zamike igre, afk kazni in celo prekinitve povezave. Razvijalci bi morali to pogledati. Mislil sem, da bodo posodobitve hitrostnega načina imele dober učinek, vendar je bilo na napačni strani mojih pričakovanj.
Čeprav cenim, da družba posluša svoje občinstvo, nisem oboževalec njihove povezave. Zelo zaostaja, moja intermetna povezava je v redu, deluje v drugih aplikacijah in je tudi v njih hitra. Samo s to aplikacijo imam težave.
Ujemanje v rangu ni dobro.. niti ne morem se uvrstiti višje, ker se nenehno ujemam z igralci, ki v igri niso igrali dlje. Zdaj postaja zelo dolgočasno.. stopnja zmag ne pomaga pri ujemanja med uvrstitvami, vse je pokvarjeno
To je edina igra, ki ji porabim veliko časa (skoraj 10 ur na dan), a kot solo igralec smo se res težko uvrstili, zakaj? Ker je vedno imel igralca, igre ni jemal resno Ps. Tama ba slovnica ko huhu
Všeč mi je igra in vesel sem, da si končno dal Estesovo kožo. Vendar bi morali res popraviti igro. Z vsako posodobitvijo je postajalo vse bolj zaostajalo. Vseeno se veselim sprememb.
To je kul igra, igram jo že 6 let. Nikoli me ne razočara, čeprav imam v tej igri eno težavo, ki me je motila. Nekateri igralci so zelo strupeni in igralci AFK v igrah z rangom.
Ta aplikacija je tako dobra aplikacija, vendar je težava v tem, da je tako zamudna in povzroči zrušitev mojega telefona, tako da se nekateri uporabniki, kot sem jaz, odločijo tudi za brisanje te aplikacije in priporočam vam, moonton, da odpravite to težavo in upam, da boste odpravili to težavo, HVALA TI IN 記得修復
Brez spretnostne igre za ez. Brez izvirnih idej kopirajo preteklo igro ... #2017 ppl ne vedo, kako naj bi izgledala moba.
Všeč mi je igra, vendar je ujemanje popolnoma grozno. Vedno so dobri igralci z igralci, ki ne vedo, kaj delajo, kar povzroča izgubo in to je zelo nadležno. Igro imam malo več kot eno leto in to je pravzaprav edina igra, za katero porabim denar, tako da ne omenjam, da je odlična igra, vendar je njena izvedba igranja preprosto grozna.
nevem
Te igre igram od leta 2016 in v zadnjih 5-6 letih se je igra zelo izboljšala. Zasnova in igranje sta bila zelo gladka in veselim se prihodnosti te igre.
Prosimo, da uskladite ujemanje med starim igralcem in novim igralcem, ker vedno srečam dobrega in slabega igralca, ta teden pa imam toliko porazov. Odpravljanje ene napake za "Franco" je po mojem mnenju trajalo veliko časa. Vedno pa posodabljate nove dogodke, kot so koža, obroba avatarja in nagrada junaka poskusne kartice.
Moj problem številka ena je ujemanje. Sistem povezovanja je pokvarjen in ne na dober način, ne ustreza vam na podlagi vaših spretnosti ali odigranih tekem, ampak je narejen proti vam ali je naključno. Nekaj stvari, ki sem jih opazil, je, da ko vaš rang meji na višji ali nižji rang vaša tekma bo mešana z visoko ali nizko uvrščenimi igralci ali igralci Rushed, ki igrajo samo rang, zaradi česar bodo neizkušeni in odvisni od ekipe.
Ta igra mi je bila vedno všeč do zrušitev in počasnega prenosa virov Supeeer, morda je za nekatere hitra, zame pa morda ni naš signal ali moj telefon. Živim v izoliranem kraju in moj telefon je poceni, zato upam, da bo ML prilagodljiv in ne preoster do ljudi, ki imajo enak problem kot jaz.
Bolje bi bilo, če bi lahko olajšali iskanje sistema za vračilo računa. S to igro je vse v redu. Samo včasih je moteče izgubiti internetno povezavo, ko sem jasno povezan z WiFi.