Post by miteetadako on Feb 3, 2022 3:49:12 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crafting and Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crafting and Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sok pénzt kódol ▞▞▞
▞▞▞ Crafting and Building 2022 version ▞▞▞
A CaB egy jó játék, imádom. De azelőtt csak próbálkoztam, és folyamatosan leáll, és nem tudok túljutni az első képernyőn! Kérlek javítsd ki! Nagyon szeretem ezt a játékot! A kiegészítések egy kis problémát jelentenek, de hát, minden játéknak vannak kiegészítései. De kérem, javítsa ki ezt a hibát, ahol folyamatosan LEÁLL!!!!!
Men lehet bèlèpni a jàtèkba
Kérem, adjon hozzá 1.18-at, és KIJAVÍTSA A HIBÁKAT, ahelyett, hogy lusta lennénk, csak kísérleti lehetőségünk van
Nagyon jó igazából ojan mint az eredeti minecraft
Ez az oka annak, hogy 1 csillagot adok, elindítom a játékot, és megmondja, hogy a játék összeomlik, mindig ez történik noob játék
Ez a játék nagyszerű, de szeretném felhívni a figyelmet a véletlenszerűen felbukkanó hirdetésekre, amelyek mindig tönkretették a napomat. 1 alkalommal, amikor megpróbáltam megölni egy gólemet, alacsony egészségi állapotomból a vízbe ugrok, regenerálódom és a gólem nem tud vízre menni. felvertem egy hirdetés jelenik meg véletlenül rákattintottam a linkre, ami miatt nem volt időm felépülni a fulladásból és meghalni, volt egy házi kedvencem, amely ezer háztömbnyire van a spawntól, szóval valószínűleg frissíteni kell a játékot a hirdetéshez, hogy mások ne tapasztaljanak többet ezt és nem is kap gyűlöletet
Hát én nem mindig játszom és szerintem nem a legjobb.
Hé, ebben a játékban sok hirdetés van, és örökké tart a betöltése, nincs hirdetések és gyorsabb a betöltés, kérlek csinálok you tube videókat, ha megoldódik, adok játék 5Star-t, és kijavítom a hibát, nem tudsz repülni. Népszerűbbé teszem a játékot
nem működik, mert folyton ugyanarra az oldalra visz vissza =(
Azt a tényt, hogy ez a játék csatlakozik a tényleges Minecraft Bedrockhoz, nem szabad megengedni. Legalább privát szervereken tartsa.
Én nem tudok belépni mert kidob ajátékból mióta megjelent fejlesztés mert nagyba hozza ki az unity lodingot kérem csinálják meg nem tudom hogy másnak is ilyen nagyon akarok craftingolni
nagyon kiábrándító játék 2 órát vett igénybe a letöltéshez, és nem is működött minden alkalommal, amikor megpróbáltam létrehozni egy világot vagy csatlakozni egy világhoz, és kirúgtak az alkalmazásból! Korábban már volt ez az alkalmazás, és egyik sem történt meg, de most nem működik
Ez a játék sem fut a 6 GB ramos mobilomon.
Craftsman: Building Craft Google Play Review ASO - AppFollow
Azért csak ennyi nagyon jó, hogy ő akarok jelentkezni egy másik fiókommal akkor nem működik valami izéket dob ki például:(+±∆ mikor¶¥~≠≥π√) kérem ír meg mi ez ha lehet akkor már ma is játszani szerenék egy szerveren ui:mert az első fiókomat zárolta a microsoft és nem tudom megcsinálni örülnék ha hamarosan megcsinálnák.
5. oldal: Böngéssz a legjobb Kaland játékok közt az Aptoide-on. ... PlanetCraft: Block Craft Games ... MiniCraft: Build and Craft.
Nagyon jó minden de nekem a skinekkel van problémám mert ha egy skint akarok berakni akkor nem sikerül
Fos a textúra
A képek alapján jobbra összeállítottam. Régen sokkal jobb volt!😔😭🤬
Jó játék, de nem tudok bejelentkezni, egyáltalán nem tölt be
Szarrrrr
INGYEN MINECRAFT?! |Crafting and Building kipróbálása
Ez egy nagyszerű játék, mint a minecraft, de az is jó, hogy ez a játék ingyenes. a világ is tedd meg, ha sikerül, 5 csillagot adok neked, de ha igen. BTW köszönöm az észrevételt.
nagyon jó csak segítene valaki? újabban nem tudok belépni
Találtam egy hibát ebben a játékban, a túlélési világommal játszom néhány nap után, blokkot törek blokktörés után, nem jött, kérlek javítsd ki a hibát, tegyük fel, hogy feltöröm az ősi törmeléket, nem jött meg😢😢😢😭😭
Nagyon jó alkalmazás a barátaimmal való játékhoz. Ez egy másolat, de azoknak a gyerekeknek, akik megvásárolják az igazi minecraftot. Nagyra értékelem a fejlesztőket.
VIP Craft Craftsman Building Games Pocket Edition - AppAgg
Miért tűntek fel a szerverek ? Olyan jó volt régen mikor volt. Ezért 4* .
Addig jó am nem áll le folyamatosan nem lehet eddig játszani van valami hiba kérem javítják ki az
Hé, ez az alkalmazás nagyon klassz, és hogy játszhatok a barátaimmal, de kijelentkeztem belőle, zavarban voltam azon gondolkodva, hogy elmúlik-e, 5 órája még mindig azt írja, hogy ingyen jelentkezz be. Szóval megnyomtam, és mindent megtettem, de folyamatosan küld nekem egy furcsa hibafotót az idk-ről, de kérlek javítsd ki, játszhatok-e újra a legjobb barátommal, javítsd ki azonnal, vagy azonnal beperelem ezt az alkalmazást.
Ennek az oldalnak a tartalmát a Mojang AB, a Minecraft Wiki, a Minecraft IRC csatorna vagy a ... Vannak mobilalkalmazások is iOS és Android eszközökhöz.
Ez a játék annyira elképesztő, de egy probléma az e-mail telefont játszó barátaink
Szóval coll, de kérem, adjon hozzá több packsss-t, és javítsa a poket túl klasszikus 5 csillagot hozzá
Annyira buta és idegesítő, nem engedi, hogy megváltoztassam a bőrömet, csak visszavezet a "Unity LOADING"-ba, mint az idegesítő és szuper buta, remélem kijavítod ezt a hülye hibát, nagyon szeretnék játszani ezzel a játékkal, mert nagyon unatkozom, haragítasz a hibára, csak nagyon szeretnék játszani ezzel a JÁTÉKAL, REMÉLEM, KIJAVÍTOD A HIBÁT