Post by miteetadako on Feb 3, 2022 3:46:12 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Line Color 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Line Color 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code nieograniczona liczba klejnotów ▞▞▞
▞▞▞ Line Color 3D 2022 version ▞▞▞
To najlepsza gra. Ale ma wiele dodatków. To jedyna rzecz, której nie lubię. Ale gram w tę grę odkąd skończyłem 5 lat, a teraz mam 10 lat. ✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔👌👌👌👌👌👌👌👌👏👏👏👏 uwielbiałem tę grę
Usuwanie reklam to tylko połowa prawdy. Niektóre reklamy są usuwane, inne pozostają. Zwróć moje 3 $.
To jest dobra gra, ale dla niektórych leniwych ludzi musiałaby lubić przyszłość i zacząć od miejsca, w którym umarliśmy.
Bardzo fajnie się gra jednak kiedy mamy już wszystkie bosy to gra staje się coraz bardziej nudna.
Uwielbiam tę grę i jestem z niej bardzo zadowolony, ponieważ oszczędza moją sieć, ponieważ jest wiele reklam, ale jeśli ją wyłączę, to nie ma reklam, więc gram dalej.
To dobra gra, ale jest wiele reklam i irytujących
Poziomy nigdy się nie kończą. Jestem na 500 i wciąż nadchodzi.
To głupia gra i należy usunąć te karuzele i wiatraki jeszcze raz (głupia gra )#głupiagra#niedasiegrac#nienawidze.
Ta gra jest fajna ale denerwuje :-h (o)
To świetna gra, jeśli ją pobierzesz, przekonasz się sam. Pokochasz to, to świetna aplikacja! Czasami może cię wkurzać, ale jest wyzwaniem, dlatego go kocham. Przywiązałbyś się do tego. Nie chciałbyś przestać grać przy pierwszej próbie. Zaufaj mi, pokochasz to po prostu spróbuj.
Wyślesz mi zadania z dzisiaj
To dobra gra, ale czasami, gdy oglądasz reklamę kontynuowania gry, uruchamia ją ponownie.
Wow ta gra jest fajowska Polecam tom grę 😎😍😘
Myślę, że ta gra jest tak skomplikowana i głupia z mojego punktu widzenia, ale tak interesująca gra, uwielbiam ją, więc oceniłem 5 gwiazdek 🌟🌟🌟🌟🌟 ok, zobaczmy, jak to się dzieje. A grafika nie jest tak dobra, a także zła, dziękuję za tę okazję, kolor linii 3D
Gra spoko ale strasznie dużo reklam
Zabawa trochę nudna, ale całkiem niezła 4 gwiazdki. To wszystko, co chciałem powiedzieć i nie lubię rejestracji ani powiadomień.
Uwielbiałem tę aplikację, ale odblokowałem teraz wszystkie postacie w aplikacji, co mam zrobić z pieniędzmi, które dostanę po graniu, jak tworzenie nowych postaci, ponieważ wszystkie pieniądze, które mam, są zmarnowane, właśnie dlatego
Nuda
Gra jest fajna, ale co minutę pojawia się reklama i bardzo irytuje
Ta gra wcale nie jest dobra, ponieważ jak tylko przekroczymy w niej poziom, wysuwamy się na tym samym poziomie. Dlatego gra jest bardzo nudna, nie interesuje mnie ta gra.
To najgorsza gra na świecie, której nigdy bym nie zrozumiał. Wygląda dobrze w reklamie, kiedy grasz, ale w rzeczywistości jest naprawdę trudna i ciągle cię wysadza, kiedy nawet nie uderzasz, a dzieciaki się nie włączają mój tablet to najgorsza gra w historii nie rozumiem tego lub po prostu zajmujesz dużo miejsca na tablecie i nie musisz tego robić, więc jest to najgorsza gra w historii na całym świecie świat i nie powinieneś tego dostać nie dostać gry nie dostać gry nie dostać
Super gra, ale reklam jest więcej 😳😳
Absolutnie nienawidziłem tej aplikacji! ciągle wysyłał mi spam z KUP TO I KUP TO!!!!! i chciałem iść na premium, ale poważnie, 6 $ tygodniowo?! niewiarygodne!
Szczerze mówiąc, nie podobała mi się ta gra, ponieważ naprawdę się denerwowałem, a gra po prostu mnie wkurzyła. Ale gdybym nie był tak wściekły, to bym mi się podobał. To było naprawdę zabawne, dopóki się nie zdenerwowałem, twórcy powinni zostawić znak dla ludzi, którzy naprawdę się wściekają, na przykład nie graj, jeśli naprawdę się złościsz. Myślę też, że te pięćset słów to reeeaallyy głupie. Hdhdjrjrkrhfjfbfgdbfchfndhd hdbfbcjgncvnnv vvv vvnvvjv kosmici👽 którzy mnie rozumieją, kiedy powiedziałem, że myślę, że się ze mną zgodzisz. Dziękuję.
Jedynym problemem z grą jest to, że jest zbyt łatwa, przez co po pewnym czasie staje się bardzo nudna.
Gra jest fajna, ale reklam jest za dużo.
Jejuu nie przechodzisz nawet 1lvl, bo nie pamiętam, że i chodzi normalnie a teraz się teraz mogę zauważyć i pokazuje, że przegralam!!!!
Ich były zawsze dodawane po każdym poziomie jest to tak denerwujące. Wygląda na to, że gra to tylko sposób na zobaczenie reklam, które są tak denerwujące, że nienawidzę tej gry
Jeśli nie zezwalasz grze na dostęp do swoich danych tylko w celach reklamowych (tj. pozwalasz im zbierać dane gry), u góry ekranu zostanie umieszczony baner, który ukrywa Twoje postępy na niższym poziomie. Gra została usunięta z tego powodu. Cieszymy się, że umożliwiamy im dostęp do danych gry w celach programistycznych, ale karanie za odmowę gromadzenia danych reklamowych jest niesprawiedliwe.
Wygląda fajnie, ale dodaje podsłuchu całej grze
To nudna gra. Nigdy nie zainstaluję tego gsme😡😡 Usunąłem tę grę na poziomie 2 . Taka nudna gra.😴😪💤🛌
Chora ta gra
Gra jest monotonna i niezbyt wymagająca
fajne ale nie kończy się
To jest naprawdę dobre, ale reklam jest za dużo
Gra jest całkiem fajna, ale jest zbyt wiele reklam i jest to bardzo niepokojące 👎
Gra jest fajna, ale najbardziej i przede wszystkim chodzi o dodatki. Są tak jak niezliczone dodatki. Ta rzecz jest irytująca, nawet jeśli ta gra jest tak fajnie wykonana. To jest problem prawie wszystkich gier